مشخصات فنی
مشخصات فنی پمپ تخلیه بشکه بهلول
پمپ های بشکه ای بهلول طوری طراحی شده اند تا با ورود قسمت اصلی پمپ به داخل بشکه امکان تخلیه از بشکه را فراهم کنند. پمپ های بشکه کش بهلول قادرند سیالات رقیق تا غلیظ را از درون بشکه مکش کرده و با فشار به سمت خروجی بفرستند.
ظرفیت و فشار: ظرفیت پمپ های تخلیه بشکه مونو قابل تغییر می باشد و با توجه به نوع کاربری و دبی مورد استفاده انتخاب می شود که می تواند تا 2000 لیتر بر ساعت دبی خروجی داشته باشد. همچنین این پمپ ها می توانند تا 4 بار فشار خروجی ایجاد کنند.
جنس ساختمان: جنس بدنه و روتور (قطعات گرداننده) بسته به نوع و خواص سیال از فولاد ضد زنگ استنلس استیل و آلیاز های خاص و قسمت های لاستیکی مانند استاتور از انواع پلیمرها ساخته می شود.
ابعاد: به طور عادی ابعاد لوله درون مخزن 100 × 120 × 180 سانتی متر می باشد. ابعاد پمپ بشکه کش مونو با توجه به کاربری قابل تغییر نیز می باشد.
کاربرد پمپ بشکه کش مونو بهلول
پمپ های بشکه کش مونو به دلیل متریال خاص و ساختار ویژه خود در صنایع مختلفی نظیر صنایع غذایی، صنایع دارویی، صنایع آرایشی بهداشتی، صنایع کاشی، سرامیک و دیگر صنایع مرتب جهت تخلیه و انتقال سیالات ویسکوز و سنگین نظیر انواع روغن، سس، عسل، چسب، دوغاب اسلاری و دیگر سیالات غلیظ و ویسکوز که در داخل بشکه و مخازن قرار دارد مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایای پمپ های بشکه کش بهلول
این پمپ ها برای انتقال طیف گسترده ای از سیالات (رقیق و غلیظ) قابل استفاده می باشند و دارای قابیلت حمل و نقل و تعمیر و نگهداری آسان می باشند. پمپ بشکه کش از نوع خودمکش بوده و قادرند سیالات حاوی ذرات جامد را نیز انتقال دهند. پمپ های تخلیه بشکه مونو به بافت حساس سیالات آسیبی وارد نکرده و برای سیالات حساس به تنش برشی مناسب هستند.
پمپ بشکه کش بهلول
مونوپمپ بهلول اولین تولید کننده پمپ های بشکه کش و غلیظ کش مونو در ایران با بیش از 35 سال سابقه تولید قادر به طراحی و تولید انواع مونو پمپ با متریال گوناگون و خاص می باشد.
مونو پمپ بشکه ای بهلول از دو قسمت اصلی روتور و استاتور تشکیل شده است. الکتروموتور، روتور را دوران می دهد و حرکت ماردونی روتور در داخل استاتور باعث مکش سیال به داخل محفظه پمپ می شود و در نهایت سیال با فشار بالا به سمت خروجی هدایت می شود.
طراحی این پمپ ها به گونه ای بوده که الکتروموتور به هیچ عنوان با سیال در ارتباط نبوده و سیال توسط لوله بلند (تیوب) تخلیه و منتقل می شود.
اجزای تشکیل دهنده پمپ تخلیه بشکه بهلول
- روتور
- استاتور
- میله رابط و کوپلینگ
- نشت بند
- محفظه مکش و تخلیه
- موتور و گیربکس
روتور پمپ بشکه کش بهلول
روتور بخش محرک این پمپ ها بوده و از جنس استیل می باشد، که می تواند تک راهه و دو راهه باشد. فشار در مونو پمپ ها به تعداد گام روتور بستگی دارد. هر دو گام یک استیج نامگذاری می شود، هرچه تعداد استیج زیاد باشد فشار افزایش پیدا می کند. هر چه قطر روتور، طول گام و عمق گام بیشتر باشد فشار اثر کمتری داشته و دبی افزایش پیدا می کند.
استاتور پمپ بشکه کش بهلول
به قسمت داخلی بدنه استاتور گفته می شود که از جنس الاستومر با جنس طبیعی و مصنوعی، تفلون و پلی پروپیلن می باشد. استاتورها بسته به نوع سیال انتقالی و با در نظر گرفتن مقاومت در برابر سایش، حرارت، روغن، اسید و حلال ها ساخته می شود.
آب بند پمپ تخلیه بشکه بهلول
آب بند وسیله ای برای جلوگیری از نشت سیال پمپ شونده به محیط می باشد. آب بند مورد استفاده در پمپ های تخلیه بشکه از نوع آب بند مکانیکی (مکانیکال سیل) می باشد. در انتخاب آببند باید به عواملی همچون فشار سیال، دما، خواص شیمیایی و فیزیکی سیال توجه نمود.
موتور گیربکس پمپ بشکه کش بهلول
محرک این پمپ ها یک الکتروموتور دور متغیر می باشد که با توجه به ظرفیت و فشار کاری پمپ و سیال پمپ شونده، نوع الکتروموتور انتخاب می شود.
کنترل دور و ظرفیت پمپ بشکه ای بهلول
دور موتور این پمپ ها با تغیر فرکانس ورودی قابل کنترل می باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.