شیر توپی با عملگر نوجیکس
فروش بال ولو با عملگر Nogix
شیر توپی که به آن بال ولو و شیر گازی هم گفته می شود، برای قطع و وصل و کنترل کردن سیال استفاده می شود که با توجه به نوع سیال، دما، فشار و سایز طراحی و تولید می گردد. انواع شیر توپی فولادی، شیر توپی استیل، شیر توپی PVC، شیر توپی upvc و شیر توپی پلی اتیلن و شیر توپی ربع گرد موجود هستند.
مشخصات فنی بال ولو با عملگر نوجیکس
شیر توپی برای قطع و وصل و کنترل جریان استفاده می شود و با چرخش 90 درجه توپی (بال) به سیال اجازه عبور می دهد. بال ولو از نظر نوع اتصال به انواع فلنجی، جوشی و دنده ای و از نظر بدنه به چهار دسته زیر تقسیم می شوند:
- ورود از بالا (Top Entry): در این حالت مونتاژ بال درون بال ولو از بالا انجام می شود.
- یک تیکه (Welded body): در این حالت شیر توپی یک تیکه به روش فورج و معمولا با متریال a105تولید می شود.
- چند تیکه (Split body): شیر توپی چند تیکه دارای دو یا سه تکه مجزا تولید می شود و بعد مونتاژ می شود.
- مونتاژ از کنار (Side Entry): از کنار بال وارد می شود و بعد فلنج جوش داده می شود. لازم بذکر است برای عدم استفاده از اپراتور و مکانیزه کردن خطوط پایپینگ از شیر توپی همراه با عملگر استفاده می شود. اکچویتور نوجیکس (Nogix) به عنوان برندی شناخته شده و رقیب اصلی عملگر های اروپایی در بازار ایران، توسط شرکت توربو صنعت با کیفیت و قیمت مناسب عرضه می گردد.
در ادامه انواع شیر توپی با اکچویتور نوجیکس (Nogix) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
شیر توپی با اکچویتور پنوماتیک نوجیکس (Ball Valve Pneumatic Nogix)
شیر توپی با اکچویتور پنوماتیکی نوجیکس برای قطع و وصل و کنترل سیال مورد استفاده قرار می گیرد. عملگر پنوماتیک نوجیکس از سایز 25 تا 1500 نیوتون تولید و به آسانی برای مونتاژ روی شیر توپی استفاده می شود. شیر توپی با اکچویتور پنوماتیک نوجیکس در خطوط پایپینگ مکانیزه به راحتی و بدون حضور اپراتور استفاده می شود. شیر توپی پنوماتیک نوجیکس به دو روش برای قطع و وصل و کنترل خط مونتاژ می شود. برای قطع و وصل کردن (ON/OFF) جریان داخل خطوط پایپینگ از شیر توپی با اکچویتور پنوماتیک نوجیکس استفاده می شود.
شیر توپی با عملگر پنوماتیک مونتاژ و با یک شیر برقی 5-2 یا نامورمیتوان از آن سیگنال گرفت و با دستور PLC به عملگر پنوماتیک نوجیکس باز و بسته کردن خط سیال را فراهم کرد. سایز اکچویتور نوجیکس نسبت به سایز، کلاس، فشار و سیال انتخاب می شود. به عنوان مثال برای سیالی روان با شیر توپی 2 اینچ کلاس 150 و فشار 16 بار، به منظور باز و بست می توان از اکچویتور 50 نیوتون استفاده کرد. ولی با توجه به اینکه شیر توپی ممکن است در یک دقیقه چند بار باز و بسته شود، در طراحی سایز، اکچویتور Nogix یک سایز بزرگ تر در نظر گرفته می شود تا قدرت بیشتری برای غلبه بر فشار شیر توپی داسته باشد. به همین دلیل با افزایش باز و بسته شدن، به آسانی با چرخش 90 درجه شفت شیر توپی، توپی می چرخد و به سیال اجازه عبور می دهد.
با توجه به سفارش مشتری برای کنترل سیال می توان شیر توپی با عملگر نوجیکس را به کار برد ولی باید به جای نامور از پوزیشنر نوجیکس استفاده کرد. پوزیشنر می تواند با دستور گرفتن 4 تا 20 میلی آمپر از PLC سیال را کنترل کند. پیشنهاد می شود در پروژه هایی که عکس العمل سریع عملگر مورد نظر است از عملگر پنوماتیک استفاده شود که به 3 تا 8 ثانیه زمان برای باز یا بسته شدن نیاز دارد.
شیر توپی با اکچویتور برقی نوجیکس (بال ولو با عملگر برقی نوجیکس)
شیر توپی با عملگر برقی نوجیکس از لحاظ عملکرد مشابه شیر توپی با عملگر پنوماتیک نوجیکس می باشد و برای قطع و وصل و همچنین کنترل سیال استفاده می شود. عملگر برقی نوجیکس nogix با برق 220 ولت و 24 ولت مستقیم و به صورت سفارشی در بقیه ولتاژها تولید می شود. شیر توپی با اکچویتور برقی نوجیکس روی شیر های توپی کوپل می شود که شفت آنها چهار گوش (مقطع مربعی) است و قابلیت کوپل شدن دارد. در غیر این صورت، شفت شیر توپی توسط دستگاه فرز به شفت چهار گوش تبدیل می شود و با اکچویتور برقی نوجیکس کوپل می شود.
لازم بذکر است اگر این شفت با سر شفت داخل اکچویتور نوجیکس به طور نامناسب کوبل شود، باعث کاهش قدرت شیر توپی با اکچویتور برقی نوجیکس برای کار کردن در مقابل فشار می شود. از اکچویتور برقی شیر توپی نوجیکس می توان برای قطع و وصل کردن و کنترل 4 تا 20 میلی آمپر استفاده کرد. شیر توپی برقی نوجیکس از 8 تا 18 ثانیه برای بسته شدن کامل زمان نیاز دارد. این زمان نسبت به سایز شیر توپی و اکچویتور متغییر است. در مقایسه این عملگر برقی با عملگر نوجیکس اختلاف زمان بسته شدن شیر توپی قابل توجه می باشد. شیر توپی برقی نوجیکس برای مواردی استفاده می شود که بسته شدن شیر تدریجی است.
تست شیر توپی با اکچویتور نوجیکس
شیر توپی با اکچویتور برقی و پنوماتیک نوجیکس پس از مونتاژ و چک نهایی، در میز تست اکچویتور (Actuator Test Bench) تست می شود و نحوه باز و بست شدن در فشار طراحی شده بررسی می شود در صورت تایید بسته بندی انجام می شود.
مقایسه قیمت شیر توپی با اکچویتور نوجیکس
از نظر قیمت، شیر توپی با عملگر برقی نوجیکس قیمت بیشتری نسبت سایر مدل ها دارد. این افزایش قیمت به دلیل وجود قطعات الکتریکی است که به روش پیچیده تری تولید می شوند. پیشنهاد می شود اگر در خطوط کمپرسور باد دارید به دلیل مقرون به صرفه بودن، زمان باز و بسته بودن کمتر و تعمیر و نگهداری آسان تر از عملگر پنوماتیک نوجیکس استفاده کنید.
لیست قیمت شیر توپی با عملگر نوجیکس
با عرض پوزش کلیه قیمت ها در حال بروزرسانی می باشد، لطفا جهت استعلام قیمت خرید با واحد فروش تماس حاصل نمایید.
محصولات مرتبط
شیر پروانه ای Keystone
شیر پروانه ای Kitz
شیر پروانه ای فاراب
شیر کشویی Orion
روتاری ولو یا شیر دوار
فروش شیر دوار (Rotary Valve)
شیر دوار یا روتاری ولو با نام های دیگری از جمله روتاری ایرلاک، باریرز و ایرلاک شناخته می شوند. شیر دوار یا روتاری ولو در راستای انتقال مواد و سیال اعم از دانه ای، پودری و سیال های غیر چسبنده عملکرد فوق العاده ای دارند. بدنه اصلی روتاری ولو یا شیر دوار معمولا از جنس چدن خاکستری، استنلس استیل، کربن استیل (فولاد ST.37) و بر اساس استاندارد های مختلفی چون ASME B16.34 و API 609 و EN 558 و در کلاس های کاری 150 PN10 و 300 PN10 ساخته می شود. شرکت توربو صنعت تامین کننده و عرضه کننده انواع روتاری ولو یا شیر دوار در تیپ های زیر می باشد:
- روتاری ولو تیپ R150 برای سایز های 6 الی 8 اینچ
- روتاری ولو تیپ R250 برای سایز های 10 الی 12 اینچ
- روتاری ولو تیپ R350 برای سایزهای 14 الی 16 اینچ
شیر توپی یا گازی یا بال ولو
فروش شیر توپی یا بال ولو
شیر توپی که به آن شیر گازی یا بال ولو نیز گفته می شود از زیر مجموعه شیر های مخروطی بوده و مجرابند آن به شکل یک کره می باشد و توپی آنها معمولاً از چند نوع فلز مختلف ساخته می شوند. جنس توپی این نوع شیرآلات در صورتی که فاقد روکش باشد باید از جنس فولاد ضدزنگ تولید گردد. به همین دلیل جنس نشیمنگاه ها از مواد نرم مانند تفلون است. استفاده از این مواد باعث بالا رفتن کیفیت آب بندی می شود. به صورتی که هر چقدر از طول عمر آنها می گذرد، دقیق تر و روان تر کار می کنند، این ویژگی ها آنها را به گزینه ای عالی جهت باز و بستن و همچنین کنترل کردن فشار رسانه تبدیل کرده است، به همین خاطر در اکثر سیستم ها با اعتماد کامل می توان از آنها بهره برد. از این رو طراحان و مهندسین در خیلی از سیستم ها، شیرهای توپی را به شیرهای دروازه ای و گلوب، ترجیح می دهند. شیر توپی در انواع زیر توسط شرکت توربو صنعت ارائه می گردد.
- شیر توپی بخار
- شیر توپی استیل
- شیر توپی پلیمری
- شیر توپی فولادی
- شیر توپی آلفا
- بال ولو استنلس استیل
- بال ولو پلی اتیلن
- بال ولو ربع گرد
شیر دروازه ای یا گیت ولو
فروش شیر دروازه ای (گیت ولو)
شیر دروازه ای یا شیر کشویی یا گیت ولو از پر مصرف ترین شیرآلات قطع وصل می باشند. شیر کشویی یا گیت ولو از لحاظ عملکرد به دو دسته شیر کشویی محور ثابت و شیر کشویی محور متحرک تقسیم می شود. شیرهای دروازه ای به طریقی طراحی شده اند که افت فشار در موقعیت کاملا باز، در سراسر شیر به صفر رسانده و در صورت نیاز، جریان سیال را به طور کامل قطع می کند و جهت جریان سیال تغییر نمی کند. شیرهای دروازه ای اغلب دارای انتهای فلنجی هستند که مطابق با استانداردهای ابعادی فلنج، سازگار با خط لوله سوراخ کاری شده اند. و با دروازه (دیسک) گوه ای به دلیل آب بندی بهتر در ناحیه نشیمنگاه تولید می گردند. شیرهای دروازه ای از چدن، فولاد کربنی چدنی، چدن داکتیل، فلز تفنگی، فولاد ضد زنگ، فولاد های آلیاژی و فولاد های آهنگری ساخته می شوند. انواع شیر دروازه ای یا گیت ولو قابل ارائه درشرکت توربو صنعت عبارت است از:
- شیر دروازه ای گوه ای
- شیر دروازه ای موازی
- شیر دروازه ای کانال دار
- شیر دروازه ای چاقویی
شیر پروانه ای یا باترفلای ولو
فروش انواع شیر پروانه ای یا باترفلای ولو
شیرهای پروانه ای در تمامی سایز ها هم به صورت دستی و هم خودکار موجود می باشند، اما در طراحی انواع آن با عملگر دستی و در سایز های بالاتر از 8 اینچ به دلیل حالت نصب و ابعاد بزرگتر شیر پروانه ای، از یک گیربکس مکانیکی در بین عملگر دستی (فلکه شیر) و دیسک یا مجرابند آن استفاده می شود. طرز کار گیربکس مکانیکی به این صورت است که از طریق شافت متصل به دیسک، نیروی وارد شده از طرف فلکه را به دیسک انتقال داده و باعث سرعت در باز و بسته شدن دیسک می شود. از آنجایی که طراحی دیسک به گونه ای است که دقیقا در مرکز شیر قرار دارد، برای باز یا بسته شدن به گشتاور کمتری نیاز دارد. به این معنی که تنها با چرخاندن فلکه به مقدار 90 درجه، دیسک از حالت بسته به حالت باز و بالعکس تغییر شکل می دهد. از ویژگی های این ولو می توان به سبکی وزن، کنترل آسان و افزایش سرعت جریان سیال در زمان کوتاه و در هنگامی که شیر در حال باز شدن است، اشاره کرد. شیر های پروانه ای در دسته شیر های دو طرفه قرار می گیرند. در مواردی که باز و بسته شدن سریع باترفلای ولو مد نظر است، می توان از نوع با عملگر پنوماتیک و یا عملگر برقی استفاده کرد و در صورتی که بخواهیم سیال را کنترل کنیم، از نوع دارای عملگر پنوماتیک با سوییچ باکس و شیر برقی (4 تا 20 میلی آمپر) به همراه PLC می توان استفاده کرد که در این نوع، زمان باز و بسته شدن شیر سریع تر از نوع عملگر برقی خواهد بود.
فروش انواع شیر پروانه ای با عملگر های متفاوت در شرکت توربو صنعت:
- شیر پروانه ای پنوماتیک
- شیر پروانه ای فلنج دار
- شیر پروانه ای گیربکسی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.